Verdien geld met het promoten van de broker

Verdien geld met het promoten van de broker

Wanneer je je aansluit bij een broker kun je ook de vraag krijgen of je mee wilt werken aan een affiliatieprogramma. Met dit programma kun je extra beloningen ontvangen aan de hand van jouw inzet om de broker en de cryptocurrency te promoten. Ook Bitvavo maakt hier gebruik van, waarbij jij op basis van commissies betaald krijgt. Het is daarom goed om te bekijken wat de voorwaarden, voordelen en nadelen zijn, zodat jij precies weet wat jou te wachten staat.

Promoten door middel van een link of content

Een affiliatieprogramma biedt jou de gelegenheid om extra te verdienen aan jouw cryptocurrency bij Bitvavo. Je kunt namelijk door een link of andere content te delen op jouw kanalen extra bekendheid genereren voor de broker waarbij jij jouw wallet hebt, zodat meer mensen de stap nemen om zich hierbij aan te sluiten. Wanneer er mensen via deze link aanmelden, ontvang jij een commissie.

De commissie kan per uitbetaling verschillen

Deze commissie is een blijvende commissie die jij op alle inkopen en verkopen verkrijgt. De hoogte van de commissie kan echter wel verschillen. De broker heeft namelijk te allen tijde het recht om het bedrag te verhogen of te verlagen. Het bedrag wordt uiterlijk een maand nadat de betaling heeft plaatsgevonden uitbetaald en is altijd inclusief eventuele belastingen.

Alleen bij veel gebruikers levert het jou wat op

Een voordeel van een affiliatieprogramma is dat je hier een extra bedrag mee kunt verdienen. Als je veel bezoekers en nieuwe gebruikers genereert voor de broker, kan jou dit om de zoveel tijd wat opleveren. Zeker als er veel transacties plaatsvinden via jouw account en de bijbehorende link.

Het nadeel hiervan is dat je de gebruikers wel moet vinden. Als jouw kanalen niet heel veel bezoekers trekken die ook geïnteresseerd kunnen zijn in cryptocurrency, zal het jou weinig opleveren.

Geef een reactie